Hoppa till innehåll

En minnesvärd årsmöteshelg

Under förra helgen, den 20-21 april, tillbringade vi några härliga dagar i Göteborg för vårt årsmöte. Helgen bjöd även på gemenskap, inspiration och lovsång.

En av höjdpunkterna var när vår gäst från Centralasien delade med sig av sina erfarenheter inom församlingsplantering och ungdomsarbete i sitt hemland. Hans berättelse om tro, hopp och tjänst berörde och inspirerade oss alla.

Vi hade med oss en gäst från Centralasien som höll i ett seminarium på lördagsförmiddagen.

Vi tillbringade lördagen i nybyggda Smyrna Frihamnskyrka med en fantastisk utsikt över Göteborg. Dagen började med ett seminarium där vår gäst delade med sig av sin egen trosvandring. Därefter hölls vårt årsmöte med en betydligt större närvaro än vad vi haft på många år. Det är fantastiskt att se så många engagerade medlemmar som brinner för mission. Självklart njöt vi också av god mat och fika tillsammans.

Lördagskvällen avslutades med ett kvällsmöte i de vackra nya lokalerna i kyrkan som blickade ut över Göteborgs hamn i solnedgång. Vår gäst predikade och vi fick njuta av sång och musik framförd av vår duktiga medarbetare Erik Thunberg.

Kvällsmötet hölls i en vacker kyrksal med utsikt över Göteborgs hamn.

På söndagen deltog vi i en gudstjänst i Tabernaklet Baptistförsamling där vår gäst fick dela med sig av sitt arbete igen. Vi hoppas att alla som fick chansen att lyssna till honom denna helg lämnade med inspiration och glädje över vad Gud gör i världen.

Vi vill tacka alla inblandade och alla som kom och gjorde helgen speciell och minnesvärd. Ert engagemang gjorde verkligen helgen till en fantastisk upplevelse och vi ser fram emot fler sådana tillfällen i framtiden. Tack!

Lovsång och predikan under lördagskvällen.

Vill du att vi besöker din församling? Kontakta oss på erik.thunberg@ljusioster.se. Håll även utkik i vår kalender efter kommande event nära dig.

Fler artiklar

Jesu kärlek till barn i Nepal

Från missbruk till att bli Guds tjänare

En stund i arkivet