Hoppa till innehåll

Följ med till mega missionskonferensen ”The send”

Den 23 februari 2019, samlades 58,000 människor för den första ”The send” konferensen i Orlando, Florida. I början av 2020 fylldes nästan tre hela fotbollsarenor i Brasilien med människor som ville engagera sig för Mission. I sommar den 25 juni arrangeras The Send på Telenor Arena i Oslo och tillsammans med andra svenska missionsorgansationer kommer vi anordna bussresor till och uppföljning av eventet. 

Eventet kommer att pågå nonstop i 12 timmar, från kl 10:00 på morgonen till 22:00 på kvällen. Under dagen kommer man från scenen fokusera på världens olika missionsfällt. Det blir en blandning av bön för länderna, lovsång till Gud, undervisning av internationella talare och möjligheter till personliga överlåtelser.

”The send” är ett allkristen event och stöttas av en majoritet utav samfund och kyrkor i Norge. Man lägger stor vikt vid och vill med den här dagen även skapa enighet mellan olika kristna grenar.

Efter konferensen kommer det finnas goda möjligheter att gå vidare och ta nästa steg tillsammans med några av våra svenska missionsorganisationer så som t.ex Ljus i Öster. Målet är inte bara att göra ett stort evanemangt utan skapa ett långvarigt engagemang för missionen.

Ljus i Öster anordnar tillsammans med den svenska delegationen bussresor till evenemanget! Läs mer om vårt paketpris för buss och biljett till evenemanget här.

Läs mer om evenemanget på thesend.no

Fler artiklar

Från missbruk till att bli Guds tjänare

En stund i arkivet

En minnesvärd årsmöteshelg