Hoppa till innehåll

TEAMRESA 2024

Resan till Armenien i september är nu fullbokad, men vi kommer att ordna fler resor längre fram så ett tips är att hålla utkik här på vår webbplats, i våra sociala medier och i tidningen.

I höst åker vi på en oförglömlig teamresa till det förtrollande Armenien. Under resan kommer vi att träffa våra partners och ta del av några av de projekt och initiativ som vi sponsrar. Det här är en unik möjlighet för dig att få en närmare inblick i hur ditt stöd påverkar verkliga projekt och se Guds arbete i handling. Vi kommer även att utforska landets rika historia, magnifika landskap och genuina kultur. Vi hoppas att du vill följa med!

Armenien kyrka och utsikt
Armenien benämns ofta som världens första kristna nation, då landet var ett av de första i världen att införa kristendomen som statsreligion. 

För vem?

Vår teamresa riktar sig till dig som älskar Jesus och är nyfiken på mission! Oavsett var du bor eller hur gammal du är så är du precis lika välkommen att hänga med på det här spännande äventyret.

Destination?

Vi kommer att resa till Armenien där vi samarbetar med två församlingar.

När?

Utresa från Arlanda sker den 10 september och hemresa den 17 september (tisdag-tisdag).

Kostnad?

Priset är 7 900 kr och inkluderar flyg, hotell inklusive frukost (del i dubbelrum), inträden på gemensamma utflykter samt transporter i Armenien. Tänk på att det då bland annat tillkommer resa till och från Arlanda, luncher, middagar, dricks, egna aktiviteter osv.


Om resan:

Under resan kommer vi besöka två partners som Ljus i Öster sponsrar i Armenien. Vi kommer också besöka olika kristna och sekulära historiska platser, mysiga matställen, men även ge tid till shopping, vila och rekreation om man önskar det.

Som svensk medborgare (reser på svenskt pass) behöver man inget visum till Armenien som det ser ut idag, men notera att passet behöver vara giltigt minst 6 månader.

Välkommen med på resan!